Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)
Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)

Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)

Nye dimensioner og nye muligheder.

Andre billeder
  • Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

    Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany
  • Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

    Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany
  • Diskret skjulte gulvdørlukkerne smelter sammen med det tiltalende indendørsdesign

    Diskret skjulte gulvdørlukkerne smelter sammen med det tiltalende indendørsdesign
  • Åbning og lukning ved tryk på en knap: Det automatiske skydevægssystem HWS-EM med individuelt betjente paneler

    Åbning og lukning ved tryk på en knap: Det automatiske skydevægssystem HWS-EM med individuelt betjente paneler
  • Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

    Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany
  • Visuel elegance – Pure 8100 dørgreb

    Visuel elegance – Pure 8100 dørgreb
  • Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

    Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany
  • Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

    Reichenbach Gymnasium, Ennepetal, Germany

Reichenbach Gymnasium - Ennepetal (GER)

Efter at have udvidet de eksisterende bygninger med 2000 m² gulvareal kan Ennepetals Reichenbach-gymnasium nu ikke kun tilbyde bedre heldagsundervisning, men også helt nye faciliteter og tjenesteydelser. Arkitektonisk set har projektet været en ubetinget succes med et stilfuldt samspil mellem massive elementer og glaspartier, som skaber fascinerende visuelle aspekter. De enkelte bygningsdele afspejler hinanden, og deres placering danner et attraktivt, omkranset eksternt område, som egner sig fremragende til en bred vifte af aktiviteter.

En atmosfære, som er befordrende for uddannelse og læring

Designinstrukserne var at skabe en behagelig læringsatmosfære. Fortolkning af disse instrukser betød en høj grad af gennemsigtighed i facaderne, som giver en lys og venlig atmosfære inde i bygningen – ikke kun i de nye klasse- og faglokaler, men også i selvlæringscenteret og kantinen i det nye område.

DORMAs bidrag til projektet

Mere bevægelsesfrihed – med DORMA.

Det arkitektoniske koncept giver maksimal brugervenlighed med jævn og uhindret gående trafik. Grænsefladerne mellem de gamle og de nye bygninger er uden trin og handicapvenligt mens de avancerede adgangsløsninger fra DORMA – eksempelvis automatiske skydevægssystemer, dørlukkersystemer og gulvdørlukkere – sørger for uproblematisk ad- og udgang til og fra alle skolens faciliteter. Samtidig giver de elegante dørgreb fra Premium og Pure dørerne et diskret men berigende tilskud til skolens generelle udtryk.

Anvendte produkter i dette projekt

Andre projekter i Undervisning / Uddannelse